Jong Sparta Rotterdam rekent af met Kon. HFC

Jong Sparta Rotterdam heeft op Het Kasteel gewonnen van Koninklijke HFC. Snel na rust was het verschil gemaakt en stond de eindstand van 3-1 op het scorebord.

De bezoekers schoten uit de startblokken en konden al in de openingsfase de score openen. Khalid Tadmine schoot van dichtbij hard raak en zette HFC op voorsprong. Youssef El Kachati kreeg een kopkans om er 1-1 van te maken, maar hij kopte over. De grootste Spartaanse kans kwam op naam van Joshua Sanches, die oog-in-oog met de doelman voorlangs schoot. Boyd Reith was via de binnenkant van de paal wél trefzeker. Floris van der Linden verzuimde meteen hierna HFC opnieuw op voorsprong te zetten; hij schoot voor leeg doel naast.

Via Mohammed Tahiri en El Kachati was het in kort tijdbestek gedaan en stond Jong Sparta tien minuten na rust comfortabel op 3-1, een voorsprong die niet meer in gevaar kwam. Emanuel Emegha (16 jaar) zou nog zijn debuut in de Tweede Divisie maken, als vervanger van Tahiri.

Lipman, Reith, Bouwense, Dilrosun, Heuvelman, Meerstadt, Sanches, Mijnans, El Kachati (82. Dos Santos), Tahiri (68. Emegha), Van Hoeven (71. Roffelsen).

Bron: Sparta Rotterdam
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl