Jorgensen: “Ik denk dat ik een transfer ga maken”

Feyenoord- aanvaller Nicolai Jorgensen kon afgelopen winter Feyenoord verlaten, toen Newcastle United zéér concreet was. Echter ketste de transfer naar de Premier League af. De spits denkt wel dat hij volgend seizoen niet meer in dienst is van de bekerwinnaar.“Ik wil graag verder kijken en de tijd zal het leren waar ik terechtkom. Ik denk dat ik deze zomer transfereer, maar je weet nooit wat er gebeurt”, aldus de Deense spits.

Jorgensen hoopt niet dat er net zo’n scenario voorkomt als de transfer met Newcastle. Jorgensen was met zijn hoofd al in Newcastle, maar de transfer ketste vervolgens af. “Zoiets wil ik niet meer meemaken. Als het gebeurt, dan gebeurt het. Als ik de medische keuring heb doorlopen en heb getekend, dan pas is de deal rond.”

“Het plan was dat ik twee jaar bij Feyenoord zou blijven en mezelf verder zou ontwikkelen. Ik denk dat ik dat gedaan heb, dus nu is het moment daar. Maar het is niet zo dat ik neerslachtig word als ik bij Feyenoord moet blijven. Ik en mijn vrouw zijn erg gelukkig in Rotterdam. Maar de Premier League is voor een speler ‘de grootste uitdaging’”, vertelt de Deense aanvaller in gesprek met Bold.

“Dat is een competitie waarin het tempo erg hoog ligt en het zou leuk zijn om daar op een dag te spelen. Of het ook gebeurt, dat weet ik niet. Maar het is duidelijk dat het erg cool zou zijn om het daar eens te proberen”, beëindigt Jorgensen.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl