Delft – Voor de zondag voetballers van Kethel Spaland stond er vandaag een uitwedstrijd op het programma tegen DHL uit Delft.

In de eerste helft was Kethel Spaland een aantal keer gevaarlijk via kansen van Richenel Lourens en Stefan Culibrk. Al vanaf het begin van de wedstrijd was scheidsrechter Zorgui al zeer discutabel bezig. Zo floot hij voor een vrije trap terwijl hij het voordeel niet afwachten en Richenel Lourens niet voor de 0-1 mocht aantekenen. In de tweede helft was het Justin van Straten die via een prachtige actie van Stefan Culibrk de 0-1 op het score bord wist te zetten.

Helaas werd het voetballen hierna bijna onmogelijk gemaakt door de scheidsrechter die echt werkelijk alles in het voordeel van de thuis ploeg floot. Kort voor tijd was het nog Luis Tumba die de kans had om de 0-2 op het scorebord te zetten maar deze ging rakelings naast.

Trainer Ronald van der Zalm “wil wederom de mannen weer een compliment geven voor maximale inzet en beleving. Het werd ons gedurende de wedstrijd erg lastig gemaakt door de scheidsrechter. Ook dan moet je je hoofd er bij houden en dat deden de mannen goed. Aldus een blije en tevreden trainer”.