Ramon Bronkhorst, de enthousiaste SVV-trainer, was volledig teneergeslagen na de 0-3 nederlaag tegen Bernardus. ,,We konden niets goed doen in de ogen van de scheids,” klaagde Ramon Bronkhorst vol onbegrip, ,,2 rode kaarten en 6 gele kaarten was een beetje overdreven.”
SVV heeft voorlopig een meer dan valse start met 2 nederlagen. Zeker als gezegd wordt dat de Schiedamse ploeg kanshebber is voor promotie. Zeker als spelers zich te veel met de scheids bemoeien en met kaarten worden bestraft. Dat gedrag had coach Ramon Bronkhorst vorig seizoen zo mooi weten af te kappen.  Reda kreeg rood voor een onbesuisde actie, waar geel had kunnen volstan. Met de 0-1 op het bord een vervelende beslissing.
Na de rust liep ook routinier Rachid el Khalifi tegen rood aan. Juist nadat hij de vrede op het veld wilde terugbrengen. Met 9 man op het veld liep Bernardus zonder veel moeite naar de 0-3 eindstand.
,,Zo is voetbal niet leuk,” aldus Ramon Bronkhorst, ,,met een scheids die er weinig van snapt. Toch moeten wij daar ook beter mee omgaan.”

Door: Ton de Leede

Hij is uit! Het Waterwegsport.nl seizoensaftrap magazine 23/24!
Lees hem hier: (even klikken) online of pik hem op bij je sportvereniging!


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl