Kaartverkoop play-offs Sparta Rotterdam gestart

Na het verlies van Sparta tegen stadgenoot Feyenoord en de nederlaag van FC Twente op bezoek bij Vitesse is de ploeg van trainer Dick Advocaat zeker van de Jupiler Play-Offs, waarin het zich gaat proberen veilig te spelen voor lijfsbehoud in de Eredivisie.

Data Jupiler Play-Offs

De Kasteelclub zal op 10 mei haar eerste wedstrijd uit spelen in deze missie. Tegenstander deze donderdagmiddag (16:45 uur) is de winnaar van het tweeluik tussen regiogenoot FC Dordrecht en Cambuur Leeuwarden. Zondag 13 mei ontvangen we dezelfde tegenstander op Het Kasteel. Aanvang is ook 16:45 uur.

Gratis toegang met seizoenkaart

Seizoenkaarthouders van Sparta Rotterdam hebben gratis toegang tot dit thuisduel. Indien Sparta de confrontatie tegen FC Dordrecht/Cambuur Leeuwarden wint dan is de seizoenkaart ook geldig voor de finale van de Play-Offs tegen NEC Nijmegen of FC Emmen.

Kaarten (bij)kopen?

Wil je vrienden of familie meenenemen naar de belangrijke Jupiler Play-Off wedstrijd op 13 mei tegen FC Dordrecht/Cambuur Leeuwarden? Kijk dan op www.spartakaartje.nl voor alle informatie en kaartverkoop. Tickets zijn te koop vanaf €7,50. De kaartverkoop in de Sparta Fanshop start dinsdag om 11:00 uur.

Informatie over de uitwedstrijd is nog niet beschikbaar.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl