Keepersschool Frank de Ruiter geeft keepersclinic op Southbeach

SCHIEDAM – De organisatie van Southbeach kan trots mededelen dat keepersschool Frank de Ruiter aanstaande woensdag tijdens het Schiedams kampioenschap beachsoccer voor basisschoolteams een keepersclinic zal geven op het prachtige strandvoetbalveld op de Maasboulevard.

De keepersschool is in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de voetbalregio en is al bij een groot deel van de verenigingen uit het Waterweggebied actief.
Eigenaar Frank de Ruiter is overigens geen onbekende in het strandvoetbal. De doelman die in het verleden uitkwam voor Feyenoord, SVV en PPSC was jarenlang de keeper van het Nederlands beachsoccerteam waar hij samenspeelde met namen als John de Wolf en zelfs tegen het Frankrijk van Eric Cantona speelde.

Naast de clinic zal de doelman op doel staan tijdens de panaltybokaal die aan het toernooi is gekoppeld !
Zowel het toernooi als de keepersclinic zijn gratis toegankelijk en kinderen die meewillen doen kunnen zich inschrijven bij het veld op de Maasboulevard (vol=vol)

De organisatie is in handen van Marvin Janssen (oefenmeester HBSS) en Mischa Keemink (waterwegsport.nl) en het evenement begint om 13:00 uur.

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl