Kenny Lipman (LYRA) naar Scheveningen

Scheveningen heeft met Kenny Lipman voor volgend seizoen het keepersbestand rondom het eerste elftal weten te versterken. De talentvolle doelman komt over van regiogenoot Lyra.

Bij de club uit De Lier startte de 22-jarige Lipman zijn keeperscarrière voordat hij op 16-jarige leeftijd de overstap maakte naar de jeugd van betaald voetbalorganisatie Sparta Rotterdam. Na enkele jaren in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en voor Jong Sparta tevens een aantal wedstrijden in de Tweede Divisie te hebben gespeeld, koos de doelman in 2020 voor competitiegenoot Excelsior Maassluis. Dat avontuur liep niet volgens plan waarna hij koos voor zijn jeugdclub in combinatie met het afronden van zijn studie.

Hogerop

Na een seizoen bij Lyra kiest de doelman, inmiddels woonachtig in Den Haag, ervoor om de stap hogerop met beide handen aan te grijpen en de strijd aan te gaan met de overige doelverdedigers bij Scheveningen. Daarmee neemt hij in de selectie de plek in van Björn Bénard, die Scheveningen in de zomer na enkele seizoenen zal verlaten en op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.

Door: Scheveningen
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl