Kethel Spaland (zo) haalt uit tegen Alphen; koppositie lonkt

Alphen – Voor Kethel Spaland (zo) stond er vandaag een belangrijke wedstrijd op het programma. Bij winst zou de ploeg van oefenmeester Ronald van der Zalm op de tweede plaats komen. Daarvoor moest er uit gewonnen worden van AVV Alphen.

Al vanaf de 1e minuut was het duidelijk dat de schiedammers de drie punten mee terug wilde nemen naar Schiedam. Justin van Straten wist het doel te vinden en bracht de stand op 0-1. Net voor rust wist Dennis Thienpondt de 0-2 te maken en zorgde hier ook tevens voor de ruststand. Kethel Spaland had gezien de kansen al moeten gaan rusten met een 0-4 voorsprong maar verzuimde dit. In de 2e helft was het wederom Dennis Thienpondt die het doel wist te vinden en maakte de 0-3.

Gloire Ntumba Kabongo maakte zijn rentree en wist al snel na z’n wissel de 0-4 op het bord te zetten. Nicky Klink kreeg kort voor tijd zijn tweede gele kaart waardoor de Schiedammers de laatste fase van de wedstrijd verder moesten met tien man. Gloire Ntumba Kabongo wist ook de 0-5 te maken en dit was ook gelijk de eindstand. Door deze overwinning neemt de ploeg van Ronald van der Zalm de tweede plaats in met 14 punten uit 6 wedstrijden en blijft het ongeslagen.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl