Kethel Spaland (zo) trein stoomt door

Schiedam – De zondagvoetballers van Kethel Spaland hebben wederom het zoet van de overwinning mogen proeven. De ploeg van oefenmeester Ruud Spierings was op eigen veld vandaag ook te sterk voor het Rotterdamse Besiktas.
Nadat de Schiedammers snel op achterstand kwamen was het Luca van staveren die met zijn laatste actie voordat hij gewisseld werd i.v.m een blessure de 1-1 ruststand bepaalde. Na de thee waren het wederom de bezoekers die de voorsprong pakte maar de Kethel Spaland brigade boog de opgedane schade, via Gio van Troost, Harun Can en Yannick van der Meer, in 10 minuten om naar een 4-2 eindstand.

“Ik kan als trainer niet meer dan tevreden zijn,” keek oefenmeester spiering terug. “Het is jammer dat door het wegvallen van Zuiderpark er maar twee periodetitels te vergeven zijn anders hadden we met 15 uit 5 stijf bovenaan gestaan. Nu gaat deze over 12 wedstrijden, waarvan we er voor de winterstop een aantal hebben verloren.” Al met al gaan we proberen de overige vier partijen ook te winnen en dan kijken we wel of er een toetje volgt.” aldus de olijke Schiedammer

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl