Kethel Spaland (zo) verovert koppositie na winst op Sporting Leiden (zo)

Schiedam – De zondag afdeling van Kethel Spaland had vandaag een wedstrijd thuis tegen Sporting Leiden (zo). Bij winst op Sporting Leiden (zo) en gelijkspel van de wedstrijd Voorschoten 97 (zo) – ODB (zo) mocht Kethel Spaland (zo) zich koploper noemen.

Kethel Spaland begon voortvarend en kwam op 1-0 via Justin van Straten. Hierna was het spel matig. De spits van Sporting Leiden ging gevaarlijk door op Michael Koolmees waarna de scheidsrechter de rode kaart trok. Kort hierna tekende Glenn van Troost aan voor de 2-0. Richenel Lourens wist via een goeie actie de 3-0 ruststand op het bord te zetten. Tweede helft tikte Kethel Spaland het balletje rustig rond en kon na een legio aan kansen niet het doel vinden tot in de 83e minuut Mathijs Schewe wist het net te vinden na een prachtig schot. Dennis Thienpondt maakte de 5-0 en tevens eindstand.

Ronald van der Zalm “Een mooie overwinning en complimenten aan de mannen. Het spel was blij vlagen prima maar we moeten de kansen meer gaan afmaken. Voorschoten 97 (zo) heeft gelijk gespeeld dus we pakken de koppositie al met al een mooie dag. Uiteindelijk kon de oefenmeester zijn vreugde niet bedwingen en danst na afloop op de tafel. Naar verluidt staat de oefenmeester er nu nog:


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl