Kethel Spaland (zo) houdt selectie grotendeels intact

Oefenmeesters Ronald van der Zalm, Edwin van Troost en teammanager Mitchel den Brinker zijn verheugd te melden dat het overgrote deel van de selectie intact blijft.
Ook in de staf zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd zo stopt Marco Herben als assistent trainer. De TC is druk bezig met het zoeken van een vervanger voor Marco Herben. Ed van Beek zal actief blijven als verzorger en Mitchel den Brinker als teammanager. Edwin van Troost en Dennis Sala hebben aangegeven door te gaan bij het 2e elftal.
Robin Hos, Jasper Koning, Justin van Straten, Luca van Staveren, Giovanni van Troost, Dennis van der Schuur, Roeland Verhagen, Rowell Speekenbrink, Rick Helbers, Jordi de Bruin, Jordi Pelkman, Ginovanni Smit, Joel van Oers, Dominic van Mourik, Sam Onderdelinden, Thijs de Deugd, Vijay Liedelmeijer, Donovan van Hoogdalem, Joel Rivera Lorenzo, Chris dos Santos, Nick Vlasveld, Maxim Willebrand, Martijn van Adrichem, Harun Can en Aleksa Zivlak zullen ook komend seizoen uitkomen voor de zondagafdeling van Kethel Spaland.

De komende weken hopen we meer nieuws te kunnen brengen over meer blijvers en versterkingen. Zoals eerder al bekend gemaakt was zal Janick van der Meer (was gestopt), Ryan de Koning (JO19-1), Max van der Pluijm (JO19-1) en Damian de Jong (JO19-1) de zondag voetballers volgend seizoen komen versterken.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl