KethelSpaland (za) speelt zich met monsterzege veilig

Zwijndrecht- De zaterdagvoetballers van KethelSpaland hebben zich vanavond in Zwijndrecht tegen het al gedegradeerde Groote Lindt zo goed als veilig gespeeld. De wedstrijd werd afgelopen zaterdag na 6 minuten bij een 0-0 tussenstand gestaakt door een kwetsuur van de leidsman.

Foto: Jeanine Slotboom

De ploeg van oefenmeester Raymond Kraaybeek won met maar liefst 2-8. Grote man bij de Schiedammers was aanvaller Milletson die vier keer trefzeker was. Naast de goalgetter waren Tim Lansbergen (2 maal) Elroy vanWijngaarde en Guido Mokveld ook doeltreffend voor de Schiedamse tweede klasser. Door de overwinning is het tweedeklasserschap een formaliteit. De Schiedammers staan met nog 1 Wedstrijd te spelen 3 punten voor op Soccer Boys dat op een promotie/degradatie plaats staat,Kethelspaland heeft echter een veel beter doelsaldo ten opzichte van de Bleiswijkers: + 19.

Aanvoerder Tim Lansbergen was uiteraard content met de overwinning. “We maakten het onszelf moeilijk door hun steeds in de wedstrijd te houden maar uiteindelijk gaf kwaliteit de doorslag. Over het hele seizoen dik verdiend dat we erin blijven”, aldus de altijd goedlachse Schiedammer.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie