Kevin Ringeling langer bij Excelsior Maassluis

De selectie van Excelsior Maassluis voor het seizoen 2021-2022 krijgt langzaam vorm. Na diverse eerdere verlengingen van andere spelers heeft ook Kevin Ringeling aangegeven volgend seizoen voor de Tricolores te zullen spelen. De multifunctionele speler keerde halverwege vorig seizoen terug op Sportpark Dijkpolder na een avontuur bij Sparta Rotterdam.

Ringeling maakte in de zomer van 2018 de overstap van Excelsior Maassluis naar Sparta Rotterdam, nadat hij een stormachtige ontwikkeling had doorgemaakt op Sportpark Dijkpolder. De inwoner van Den Hoorn stroomde als tweede jaars A-speler door naar de hoofdmacht waar hij vanaf de winterstop een vaste waarde werd in het team van toenmalig hoofdtrainer Jeroen Rijsdijk.

Na 1,5 jaar Sparta Rotterdam keerde Ringeling dus afgelopen februari terug bij Excelsior Maassluis en is hij sindsdien niet meer weg te denken uit het team van hoofdtrainer Dogan Corneille. De 22-jarige speler kan alle posities in de achterste linie invullen, maar speelde onder leiding van Corneille ook diverse duels als verdedigende middenvelder. Ringeling kan dus met recht een multifunctionele speler worden genoemd.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl