Knappe oefenwinst PPSC op tweedeklasser RPC

Eindhoven – PPSC heeft haar trainingskamp in Eindhoven extra glans gegeven door op overtuigende wijze te winnen van tweedeklasser RPC. Na een 1-3 ruststand waarin Stan de Bruijn, een eigen doelpunt van de gastheren en Joran de Bruijn verantwoordelijk waren voor de Schiedamse productie, stond er na 90 minuten een eindstand van 3-5 op het bord. Wederom Joran de Bruijn en Emiel van Schie toonde zich in het tweede bedrijf trefzeker.
Oefenmeester Jeremy Hagestein toonde zich zeer tevreden na de knappe prestatie van zijn ploeg.
“We waren vandaag heer en meester en verdedigend stonden wij fantastisch. Met name onze mandekkers Eray, Emiel en Sven verdiende een pluim. Het Middenveld was sterk bezet door Joran, David Kamminga en talent Stan de Bruijn. Voorin aanvallend werd veel diepte en gevaar gesticht door centrum spits Remco van den Berg, Aman Sewlal en Rick Beumer. Vooral de arbeid als team heeft ervoor gezorgd dat de tegenstander niet meer aan voetballen kwam. Als aanvallers en middenvelders zich zo inzetten dan verdient dat een groot compliment. Alle lof voor onze teamgeest en inzet. Aan het Einde van de wedstrijd was iedereen, inclusief staf en begeleiding super euforisch. Zelf voorzitter Rick Bronwasser was speciaal vanuit Schiedam gereden om deze wedstrijd te zien. Mooi om deze groep zo gretig te zien en de bereidheid voor elkaar hebben om een stapje meer te zetten voor een optimaal resultaat.
Een gezellig weekend met een grote maar niet totale selectie maakt veel krachten los en worden wij alsmaar beter en beter. Ik Kan niet wachten om de komende weken de spelers klaar te stomen voor het 2e Seizoenshelft waar alles op alles gezet gaat worden om punten te pakken en voor een prijs te willen gaan.” was zijn indrukwekkende resumé van het trainingsweekend van de Thurledebewoners.

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl