Knappe overwinning voor Excelsior op bezoek bij Roda JC

KERKRADE – Excelsior Rotterdam is er in geslaagd om een knappe overwinning te boeken in de lastige uitwedstrijd tegen Roda JC. In de slotfase liepen de Rotterdammers zelfs nog uit naar 1-4.

Het duel begon nog zeer slecht voor de Kralingers. Na een waarschuwingsschot van Croux was het uitgerekend oud-Excelsior speler Alberg die zijn oude ploeg pijn deed. Al na vier minuten keken de Kralingers dus tegen een achterstand aan, maar de ploeg van Monitz toonde zich veerkrachtig. Joël Zwarts kreeg een aantal kansen en wist binnen tien minuten ook het net te vinden met een puike kopbal.

Niet veel later werd het zelfs 1-2 voor de bezoekers, nadat Schlosser de bal over zijn eigen doellijn werkte. In het restant van de eerste helft volgde een aantal kansen aan beide kanten, maar gescoord werd er niet meer in dit bedrijf. In de tweede helft wel, maar hiervoor moesten de fans in het Parkstad Limburg stadion lang wachten. Het duel werd namelijk even gestaakt na ongeregeldheden op de tribune. Na de staking gooide Excelsior echter het duel in het slot via Zwarts en Mendes Moreira.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl