KNVB plant alle afgelastingen opnieuw in

In verband met eerdere afgelastingen, heeft de KNVB nu alle achterstallige duels vastgesteld. De algeheel afgelaste wedstrijden van 25 februari en 4 maart zijn dan ook opnieuw vastgesteld.

 Categorie A

De wedstrijden in de categorie A staan allemaal ingepland. Afgelaste wedstrijden worden ingepland op 28/29 april, 5/6 mei of eventueel op 10 mei (Hemelvaartsdag). Wedstrijden die dan nog open staan zullen midweeks worden ingepland. De laatste twee speelronden zullen – zoals elk jaar – op dezelfde speeldag gespeeld dienen te worden. De standaardteams spelen deze wedstrijden ook allemaal met dezelfde aanvangstijd.

Categorie B

Ook voor de categorie B staan alle wedstrijden inmiddels ingepland. De afgelaste wedstrijden zullen zoveel als mogelijk worden ingepland op 28/29 april, 5/6 mei of 10 mei (Hemelvaartsdag). Wedstrijden die dan nog open staan zullen midweeks worden ingepland. Zoals ook opgenomen op de speeldagenkalender was het streven om op zondag 27 mei de competitie af te ronden.

Mede door de vele afgelastingen, snipperdagen en uitgestelde wedstrijden, is er besloten dat ingeplande wedstrijden in onderling overleg tot en met 17 juni gespeeld kunnen worden. Willen beide teams dus liever op een andere datum spelen (tot en met 17 juni) en wordt er een nieuwe datum afgesproken, dan kan deze wijziging via SportlinkClub worden doorgevoerd.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl