KNVB: ‘Uitsluitingen niet meer in eerste bekerwedstrijden weg te spelen’

De KNVB heeft de reglementen met betrekking tot uitsluitingen gewijzigd. De bond heeft beslote ndat de rode kaarten en resterende uitsluitingen niet meer in de eerste (drie) bekerwedstrijden zijn weg te spelen. Dat meldt de KNVB in het onderstaande bericht op haar website.

‘Iedereen in het amateurvoetbal begint 2018/’19 weer met nul gele kaarten, zowel in de beker als reguliere competitie. Wanneer iemand echter nog een uitsluiting van het vorige seizoen heeft staan, wordt deze meegenomen naar het komende voetbaljaar.

Wanneer een uitsluiting is opgelopen in een competitie- of nacompetitiewedstrijd dan moet deze worden uitgezeten in de eerste competitiewedstrijd(en) van het nieuwe seizoen 2018-’19. Bij een uitsluiting in het bekertoernooi geldt deze voor de eerste bekerwedstrijd van het komende seizoen.

Mocht een team geen beker spelen, maar wel een speler hebben die hier nog een uitsluiting heeft staan, dan wordt deze meegenomen naar het eerstvolgende seizoen waarin de speler met het team wel is ingeschreven voor het bekertoernooi.’

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl