Koploper HBSS zakelijk langs Deltasport

In de gure Broekpolder was vandaag sv deltasport de opponent van koploper HBSS. Een roemrijke club die onder bezielende leiding van Ton Pattinama dit seizoen in de gevaren zone vertoeft. De wedstrijd op zich was voor de neutrale Toeschouwer niet echt het aanzien waard maar doelman Steven Lugtmeier kwam eigenlijk geen moment in gevaar terwijl ook aan de andere zijde op zich niet heel veel gebeurde .

Toch was het HBSS die door simpelweg meer kwaliteit de zege binnen haalde en wederom waren het de routiniers die dit voor trainer Toon Wolters voor elkaar kregen. Aanvoerder Berkan Bayraktar wist tweemaal het net te vinden , waarvan eentje in de slotminuut van de wedstrijd uit een strafschop en daarnaast wist ook Marruchen Zimmerman een omhaal van de mee naar voren gekomen Leroy van Bueren tot doelpunt te promoveren. ‘Zimmie’ scoorde hiermee tegen zijn oude club waar hij mooie jaren beleefde.

De achtervolgers van de fiere Schiedamse koploper lieten allen, op
Runner-up Meeuwenplaat na, punten Liggen en dus is men op Harga zich inmiddels achter de schermen aan het voorbereiden op een kampioensfeest.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl