Schiedam – De wedstrijd die aanvankelijk op maandag 18 april vastgesteld was is op verzoek van Taurus verplaatst naar vandaag woensdag 13 april.

Al snel liet Kethel Spaland blijken dat er in Schiedam niks te halen valt. Janick van der Meer schoot de 1-0 binnen in de 2e minuut via een prachtige steekbal van Daan Nesse. Wederom was het Janick van der Meer die in de 23e minuut de 2-0 mocht aantekenen. Net voor rust was het Rick Helbers die na hard werken voor de 3-0 zorgde dit was dan ook direct de ruststand. Na rust was het spel redelijk maar verzuimde Kethel Spaland na een doelpunt in de 54e minuut van goudhaantje Janick van der Meer de score verder te verruimen. Een mooi moment vond plaats in de 82e minuut Gloire Ntumba Kabongo maakte zijn rentree weer na een aantal maanden afwezigheid. In de oefenwedstrijd tegen Meeuwenplaat in januari kwam spits Gloire Ntumba Kabongo in een vervelende botsing met de keeper van Meeuwenplaat. Waarna hij met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht werd.

Maandag aanstaande staat de topper Stompwijk – ODB op het programma. De schiedammers komen zelf op donderdag 21 april in actie om de wedstrijd in te halen tegen SV DHL thuis om 20:00 uur.