Korfbal: Alleen Twist en Maassluis komen tot winst

REGIO – De korfbalclubs uit de regio kenden een slecht speelweekend. Alleen Maassluis en Twist kwamen tot winst. Het AD meldde het complete rijtje weer.

2G: Maassluis – SDO     29-18 (12-8)

Maassluis pakte eindelijk weer de volle winst tegen SDO. ,,Wij speelde een matte partij, maar waren in de afronding gelukkig wel scherp,” zei coach Tom Tesselaar.

2G: Viking – Twist       17-24 (8-12)

Twist pakte de volle buit tegen Viking en staat nu vijfde in 2G. ,,We hebben het hoofd koel gehouden tegen deze fysieke en soms tot over de grens van het toelaatbare spelende tegenstander,” zei scheidend coach Robert Boomstra.

2G: Vlaardingen – ONDO                     14-19 (7-9)

Ondanks dat het een duel was tussen de nummers laatst en de koploper bood kv Vlaardingen veel tegenstand. ,,We konden best lang bijblijven, maar na rust namen ze toch afstand. Ik kan de ploeg niets verwijten, want er is goed partij geboden,” vond Jan Brugmans.

2H: Velocitas – ODO    17-17 (12-10)

ODO pakte slechts een punt bij Velocitas. ,,De ontknoping was mooi twintig seconden voor het eind dat we nog gelijk maakten,” zei Patrick Bezemer.

3I: Reeuwijk – Nexus   18-10 (9-4)

Nexus lijkt de kampioensrace te hebben opgegeven. ,,Ik heb wat gemist aan beleving en de inzet lag aan de basis van deze nederlaag,” verduidelijkte coach Erik Speijer.

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie