Korfbal: Eerste nederlaag voor CKC Maassluis


REGIO – In de tweede klasse is ckc Maassluis verrassend aangelopen tegen de eerste nederlaag van het seizoen. KOAG met 20-18 te sterk voor de formatie van Richard van Weert. ,,Het moment kwam steeds dichterbij. Wij waren net iets minder scherp in de afronding.”

De korfballers van SC Twist hebben in de eerste klasse bij de hervatting op het veld een keiharde thuisnederlaag moeten incasseren. ONDO won uit bij de Vlaardingers met 10-22. Op hetzelfde niveau kwam ODO bij DSO uit Klundert niet goed genoeg voor de dag. De ploeg van coach Rob Berreboom ging met 15-11 onderuit in Noord-Brabant.

Het Schiedamse Nexus kende een rare middag. Het matige Conventus werd direct bij de strot gegrepen, maar het duel werd niet uitgespeeld. Tien minuten voor tijd besloot de matige leidende arbiter het duel te staken vanwege hevige regenval. ,,Tot die tijd was er weinig aan de hand voor ons. We sloegen voor rust al een gaatje en in de tweede helft bouwden we die prima uit,” zei coach Erik Speijer. ,,Het was weliswaar niet geweldig, maar als deze uitslag van 15-24 blijft staan, dan zijn wij al veilig. Als het dan allemaal meezit, dan kunnen we ons richten op plek drie.”

 

(Stockfoto)

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl