Korfbal: Goede voorbereiding Twist selectie

Met de nieuwe trainers Ed en Peter zijn we op zaterdag 11 augustus begonnen met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Nieuwe trainers dus ook weer andere (nieuwe) ideeën over hoe we het dit seizoen gaan aanpakken.

In het begin even wennen aan elkaar maar na 3 weken kunnen we wel zeggen dat er een goede klik is. Trainers en spelers zitten op 1 lijn en dat is te merken bij de trainingen en de oefenwedstrijden.

Zo hebben ( 1e en 2e )  we geoefend tegen de 2e klassers WION uit Rotterdam en ADO uit ’s Gravendeel en wiste deze beide redelijk makkelijk te winnen. Tegen 1e klasser IJSELVOGELS uit Moordrecht werd ook relatief makkelijk gewonnen ( 2e speelde gelijk). Goed om te zien want het afgelopen seizoen verloren we tegen hen de belangrijke degradatiewedstrijd. Tegen 1e klasser Fortis uit Oost Souburg verloor het 1e  maar werd er goed gespeeld. Het 2e wist wel te winnen van Reflex uit Rijswijk en tegen overgangsklasser Vriendenschaar uit Hardinxveld- Giesendam wist het 1e ruim te winnen met 20-7. Het 2e won makkelijk met 10-5 van hen.

Als we op dit niveau kunnen blijven presteren dan moeten we zeker bovenin kunnen eindigen in de 2e klasse en het 2e team moet zich dan kunnen handhaven in de res. 1e klasse.

Zaterdag 08-09 staat de 1e wedstrijd op het programma en wel uit tegen Nexus ( Schiedam). De week erna spelen we thuis tegen titelkandidaat DES uit delft.

Foto: Mischa keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl