Korfbal: sc Twist met verve naar kampioenschap

Afgelopen zaterdag stond dan de “kampioenswedstrijd” tegen Sperwers op het programma.

Winnen zal niet echt een probleem zijn tegen de nummer laatst uit de poule, maar als kampioen wil je dat ook met een mooie wedstrijd doen. Maar dat kwam er niet echt van. We creëerde ons heel veel kansen maar de afwerking liet te wensen over. Via 1-0 werd het halverwege de 1e helft 1-7 en na 30 minuten stond er 5-12 op het scorebord als ruststand.

Na de rust was de wil er zeker wel om de score flink uit te breiden. We kregen nog mooiere kansen dan in de 1e helft maar de bal wilde er gewoon niet in. Beide ploegen scoorde zo’n beetje om en om en via 9-18 floot de scheidsrechter af na 60 minuten en stond het 14-22. Het was zeker niet de beste wedstrijd van onze kant maar onze missie is geslaagd terug keren naar de 2e klasse.

Na de eerste confetti bom en het bedanken van de vele Twist toeschouwers konden de kurken knallen om het kampioenschap te vieren.

De doelpunten werden deze keer gemaakt door Sem Tok 6x, Lisa van der Bie en Jarno Meulstee beide 4x, Roos en Nienke Boersma beide 3x en Judith van der Bie 2x.

Foto: Gerard Verver


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl