Korfbal: Zakelijke overwinning voor twist

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen laagvlieger Good Luck uit Middelharnis op het programma. De heenwedstrijd was 33-16 in ons voordeel geëindigd dus zou het deze keer ook geen probleem mogen opleveren maar je mag nooit een ploeg onderschatten.

De eerste de beste aanval was meteen raak voor ons 0-1. Hierna kregen we legio kansen om de score uit te breiden maar ze wilde er niet in gaan. Zo stond er na 12 minuten een schamele 1-1 op het scorebord. Hierna kwamen we enigszins los en scoorde in de volgende 10 minuten 8 maal. Net voor de rust wist Good Luck nog iets terug te doen en stond het bij het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter 4-11.

De tweede helft creëerde we weer heel veel kansen met dit verschil dat ze er nu wel in gingen dus na 10 minuten stond het alweer 7-15 en na 20 minuten alweer 11-21. Het laatste gedeelte van de 2e helft balde we lekker uit en stond er na 60 minuten spelen 13-27 op het scorebord en weer 2 punten in de tas mee naar Vlaardingen. Al met al een verdiende zakelijk overwinning op weg naar het kampioenschap.

De topscoorders waren deze keer : Lisa en Jarno beide7x


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl