Kortsmit hoopt op nieuwe club: ‘Maar op een gegeven moment wacht je te lang’

De 27-jarige uit Hoek van Holland afkomstige doelman Roy Kortsmit hoopt op korte termijn een nieuwe club te hebben gevonden. Aan het einde van het vorige seizoen verlengde Sparta zijn contract niet, zodat hij de afgelopen maanden zonder club zit.

Kortsmit is volledig hersteld van zijn schouderblessure en wil weer tussen de palen staan liet hij aan RTV Rijnmond weten: ,,Het gaat goed, ik ben weer fit en lekker aan het trainen. Ik ging het seizoen uit met een schouderblessure, dat heeft mede door een paar tegenslagen wel even geduurd. Ik heb wel wat aanbiedingen gehad, sommige waren sportief niet goed, andere financieel niet. Maar op een gegeven moment wacht je te lang, ik zit nu in een fase waarin ik alles aan moet grijpen.”

Foto: Mischa Keemink

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl