Sparta Rotterdam en FC Groningen hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Laros Duarte. De 24-jarige middenvelder verlaat Sparta en tekent een contract in het noorden.

‘Wij wilden graag langer met Laros door, maar hij gaf aan een stap te willen maken en de interesse van Groningen sprak hem heel erg aan. Uiteraard begrijpen wij de ambities van onze spelers, maar wel tegen het prijskaartje dat aan hen hangt. Groningen is bereid hieraan te voldoen, met de financiële middelen van deze transfersom kunnen wij proberen ons nog voor het sluiten van de deadline te versterken. Uiteraard gunnen wij Laros veel geluk en succes bij Groningen en in zijn verdere loopbaan.’

‘Ik heb altijd een sterk Sparta-gevoel gehad, omdat ik bij deze club ben opgegroeid. Dit was voor mij een belangrijke reden hier in 2019 terug te keren, na een paar seizoenen voor PSV te hebben gespeeld. Met de promotie en twee goede jaren in de Eredivisie hebben we iets moois neergezet met z’n allen, dat maakt me trots op mijn periode op Het Kasteel. Ik wens Sparta veel succes in de toekomst.’

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl