Lars Veldwijk bekroond tot beste speler tweede periode

Rotterdam – Lars Veldwijk is met een ruime meerderheid verkozen tot Beste Speler van de 2e periode. De spits van Sparta Rotterdam is, in navolging van Istvan Bakx, de tweede speler ooit die het Bronzen Kampioensschild in deze categorie op zijn naam schrijft. Naast Veldwijk vielen ook Wouter van der Steen (Beste Keeper), Wil Boessen (Beste Trainer) en Cody Gakpo (Beste Talent) in de prijzen.

De uitslag voor de verkiezing ‘Beste Speler’ is gebaseerd op stemmen van de trainers en aanvoerders van alle Keuken Kampioen Divisie-clubs én op stemmen van de fans. Naast Veldwijk waren Stefano Beltrame, Bryan Smeets en Mario Engels (voor de tweede keer) in de race voor de eretitel, maar zij konden niet tippen aan de doelpuntenmachine uit Uithoorn. Met negen goals in de afgelopen negen wedstrijden kroonde hij zich niet alleen tot Beste Speler, maar ook tot Topscorer van de 2e periode. Hiervoor ontvangt hij ook een Bronzen
Kampioensschild.

Wouter van der Steen en Wil Boessen brengen meer Schilden naar Den Bosch

Afgelopen zondag kroonde FC Den Bosch zich tot periodekampioen en dat was al reden voor feest in de Brabantse hoofdstad. Nu mogen er nóg twee Bronzen Kampioensschilden worden toegevoegd aan het palmares van de Bosschenaren. Keeper Wouter van der Steen en trainer Wil Boessen hebben zich verzekerd van de Bronzen Kampioensschilden als respectievelijk Beste Keeper en Beste Trainer van de 2e periode.

Prijs voor Beste Talent naar Cody Gakpo

Het Kampioensschild voor Beste Talent gaat naar PSV-belofte Cody Gakpo. Met prachtige goals en goed spel werd hij door een grote meerderheid van de aanvoerders en trainers uit de Keuken Kampioen Divisie verkozen tot het Beste Talent. Hiermee treedt hij in de voetsporen van onder andere Nacer Chadli, Frenkie de Jong en Dries Mertens. Alle kampioensschilden worden in de komende speelronde uitgereikt.

Foto: Yannick Verhoeven


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl