Lekker bezig: Gratis spelen, bewegen en sporten in de kerstvakantie

Op 21, 22 en 23 december organiseert Lekker Bezig Schiedam weer gratis activiteiten voor kinderen in de middag. Na ‘Buitenspelen op Harga’ is het nu tijd voor een binnen editie. We gaan bewegen, spelen, sporten en vooral veel plezier maken. Alle kinderen uit Schiedam tussen de 6 en 12 jaar zijn van harte welkom!

Programma
Op maandag 21 december starten we om 13.00 uur in de Sporthal in Nieuwland, aan de Thorbeckesingel 4 (Bij de Taaltuin en Ababil). Tot 15.00 uur verzorgen de beweegcoaches van Lekker Bezig Schiedam een gevarieerd programma met name gericht op spelvormen. Op Dinsdag 22 december zijn de beweegcoaches in een andere zaal, namelijk in Sportzaal Oost bij OBS de Peperklip.

Op woensdag 23 december zijn we te gast bij Racketsport Schiedam aan de Zoomweg 4. Hier kunnen de kinderen niet alleen kennismaken met de populaire sport Padel, maar gaan we ook aan de slag op het speciale veldje van Athletic Skills Model.

Maandag 21 december
13.00 – 15.00 uur in Sporthal in Nieuwland
Thorbeckesingel 4, bij de Taaltuin en Ababil

Dinsdag 22 december
13.00 – 15.00 uur in  Sportzaal Oost
Celsiusstraat 4, bij de Peperklip

Woensdag 23 december
13.00 – 15.30 uur bij Racketsport Schiedam
Zoomweg 4

Aanmelden
Het is verplicht om je aan te melden via het aanmeldformulier.  De deelnemers worden ingedeeld in verschillende groepjes, waarbij we voornamelijk zullen indelen op leeftijd. Natuurlijk is het ook mogelijk om samen met je vriendjes en vriendinnen in een groepje te komen. Meer informatie vind je op www.lekkerbezigschiedam.nl/nieuws/lekker-bezig-in-de-kerstvakantie

*In verband met het coronavirus is het helaas niet mogelijk dat ouders aanwezig zijn in de zalen. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Het programma is onder voorbehoud.

Foto: Archief 2019 Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl