Lex Immers: ‘Het virus trekt je lichaam leeg, het is gewoon gevaarlijk’

Bij NAC Breda kregen nogal wat spelers en stafleden te maken met het coronavirus. Zij kregen na een test de uitspraak dat zij positief waren. Eén van de spelers was oud-Feyenoord-speler Lex Immers, die vervolgens ook zijn vrouw besmette.

Voor Lex Immers is het alweer twee weken geleden, dat hij te horen kreeg dat hij positief getest was. En daar bleef het niet bij in huize Immers. ,,Mijn vrouw kreeg het anderhalve week geleden benauwd en kon niet meer ademhalen”, liet Immer weten aan dagblad BN DeStem. ,,Ze heeft 24 uur in het ziekenhuis gelegen. Ze is nu nog herstellende. Na een week is ze voor het eerst buiten geweest. Haar eerste stappen gezet en vijftig meter gelopen. Daarna wilde ze terug naar huis.”

Positief

Immers zelf kreeg het minder zwaar te pakken. In de Brabantse krant liet hij optekenen: ,,Ik ben er goed vanaf gekomen. Slechts hoofdpijn af en toe, maar dat heb ik vaker. Geen extreme vermoeidheid, niet hoesten en ik heb niet plat op bed gelegen. Wel ben ik continu positief getest.”

Gevaarlijk

Immers weet nu uit eigen ervaring, wat het coronavirus teweeg kan brengen. ,,In het begin dacht ik: Het zal wel. Nu heb ik het in mijn omgeving zelf meegemaakt. Aan mijn teamgenoten die net weer begonnen zijn met trainen, zie ik dat ze direct buiten adem zijn. Het virus trekt je lichaam leeg, het is gewoon gevaarlijk. Ik gun het niemand. Uiteindelijk gaan we er allemaal mee te maken krijgen, dat is een ding wat zeker is.”

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl