Lezersaanbieding ! 50% korting op intakegesprek Vantesstic, gezondheid en voeding; Een gezond lichaam begint met een gezonde levensstijl

Uw gezondheid wordt grotendeels bepaald door hoe u uw dagelijkse leven invult. Als u voldoende beweegt, goed slaapt en gezond eet dan heeft u in ieder geval een goede basis. Heeft u al lichamelijke klachten of bent u niet helemaal gezond, dan kan een verandering van uw levensstijl zeker zorgen voor verbetering of soms zelfs voor herstel. Maar wat is nu eigenlijk een gezonde levensstijl?
In de dagelijkse media worden vooral over voeding en beweging uiteenlopende adviezen gegeven en waarschijnlijk ziet u door de bomen het bos niet meer. U zou denken dat het advies voor iedereen hetzelfde is, maar dat is slechts ten dele waar. Als je niet gezond bent, heeft uw lichaam speciale aandacht nodig, maar ook als u bijvoorbeeld intensief sport. Een orthomoleculair therapeut kijkt naar uw specifieke situatie en naar wat u nodig heeft. Orthomoleculaire therapie is in feite voedingsgeneeskunde. Het gaat er om dat uw lichaam alle vitamines, mineralen en voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft. Dat begint bij het eten van de juiste voedingsmiddelen, in de juiste verhouding op het juiste moment. En er wordt gekeken naar uw gewoontes en de invulling van uw dagelijkse fysieke en emotionele leven. Het is geen dieet, maar een advies voor een gezonde levensstijl specifiek voor elke cliënt.
Meer weten? Carla van Tessel heeft onlangs een nieuwe orthomoleculaire praktijk geopend aan de Scheepvaartweg 73 in Schiedam: Vantesstic, gezondheid en voeding. Voor alle lezers en bezoekers van Waterwegsport.nl is er een leuke actie. Op vertoon van dit artikel krijgt u bij het maken van een afspraak tot 31 december 2019 een fikse korting van 50% op het intakegesprek.
Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op haar website: www.vantesstic.nl

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl