Linssen: ‘Aanbieding van Feyenoord was minder dan van Vitesse’

Feyenoord heeft Bryan Linssen niet kunnen strikken. Dit lag aan de aanbieding die de Rotterdammers deden. Dit zegt Linssen in De Telegraaf. ”Ik had Feyenoord een fantastische stap gevonden maar ik moet er uiteraard wel financieel op vooruit gaan. Ik ben nu 29 jaar en dan wil je er financieel wel op vooruit gaan.”

Volgens Linssen was de aanbieding van Feyenoord te laag. ”Ik ben geen geldwolf maar het kan toch niet zo zijn dat de aanbieding van Feyenoord lager is dan wat ik bij Vitesse verdiende.”

Linssen kan rekenen op belangstelling vanuit de Verenigde Staten, China en Australië. Ook clubs uit de Bundesliga azen op de transfervrije buitenspeler.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl