Van de Looi: “We hebben een duidelijk plan”

Feyenoord en Willem II strijden morgen om een plek in de finale van het TOTO KNVB Beker toernooi. Vandaag hielden Van Bronckhorst en Van de Looi een persconferentie om vooruit te blikken op de bekerwedstrijd.

Van de Looi: ”Als je in de halve finale van de beker staat heb je echt iets te winnen. Iedereen kijkt uit naar deze wedstrijd. Het gebeurt niet vaak dat je als club, buiten de traditionele top drie, zo dicht bij het winnen van een hoofdprijs komt. Het is dus een grote kans voor ons om iets moois te bereiken.”

“We hebben ons in de halve finale geknokt, na een mooie wedstrijden thuis tegen sc Heerenveen en Roda JC. Dat hebben we hartstikke goed gedaan en nu wil je ook gewoon de finale halen. En die finale ook winnen.”

”Voor Feyenoord geldt dat ze morgen meer moeten dan mogen. Ik verwacht dat het publiek in De Kuip zeer enthousiast is en dat Feyenoord stormachtig begint. We hebben een duidelijk plan voor morgenavond. Voor ons is het van belang dat de teamspirit goed is, we durven te voetballen en dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.”

“Feyenoord is op papier de sterkere ploeg, maar we weten ook allemaal hoe de situatie bij Feyenoord is. Het is de vraag hoe ze daarmee om gaan. Roda hebben we al verslagen, wat ons weer wat lucht geeft in de competitie. En als we ook de bekerfinale halen, is dat iets unieks voor de club”

Willem II kan niet beschikken over Jordens Peters, Etien Velikonja, Asumah Abubakar, Fernando Lewis en Kostas Tsimikas. Thomas Meissner is een twijfelgeval en Ismail Azzaoui keert terug in de selectie.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl