Mark toering assistent-trainer ambitieus HOVDJSCR (za)

De zaterdag afdeling van HOVDJSCR krijgt voor komend seizoen (2020-2021) een volledige nieuwe kleurrijke impuls. Met een compleet nieuw 1ste elftal en technische staf, is het van plan een stabiele 4de klasser te worden. De doelstelling is binnen nu en twee / drie seizoenen de stap naar de derde klasse te maken. Schiedammer Mark Toering, in het verleden o.a assistent-trainer van Marvin Janssen bij SVV (za) zal in Rotterdam Crooswijk de rol van assistent-trainer op zich nemen. “Een mooie uitdaging om mijn trainersopleiding van UEFA-C te beginnen.” liet hij weten.
Met een goede combinatie van ervaren technische staf en spelers, gemixt met talentvolle voetballers belooft het een ambitieus en sportief seizoen te worden. Met namen als  Tarik Amezian, (aanvaller van o.a leonidas, bvcb, en vv Raamsdonk) , Marciano van Dam (keeper van O.a Dhc zo, Dsvp, vv Raamsdonk) , Edwin Slegt (Vv be ready – vv Raamsdonk), Amin chettou & hassan abdi (BVCB, )Rodney beerensteyn (DHC, DVC, DHL) en Bernard musabimana (vvRaamsdonk) is er inmiddels een goede basis gelegd.
“Maar wij nog zeker open voor ervaren of talentvolle voetballers, om er een sterke en brede selectie van te maken.  Tevens zijn we nog op zoek naar een vaste grensrechter en vrijwilligers die het leuk zou vinden om bij deze gezellige, en vooral gemotiveerde selectie zich zou willen toevoegen.” laat Marciano van Dam namens de Rotterdammers weten.
Contact kan graag via de mail :

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl