Marouane Afaker verlaat Excelsior Maassluis na dit seizoen

De wegen tussen Excelsior Maassluis en Marouane Afaker zullen aan het einde van dit huidige seizoen gaan scheiden. Afaker kwam afgelopen zomer over van Excelsior Rotterdam en kan dit seizoen bij trainer Dogan Corneille rekenen op een basisplaats. Toch heeft de 19-jarige aanvaller besloten om de club te gaan verlaten.

”Ik heb het enorm naar mijn zin bij Excelsior Maassluis. De sfeer is erg goed binnen de spelersgroep en staf. Helaas ben ik er alleen, na meerdere gesprekken, niet uitgekomen met de club.”, licht Afaker zijn vertrek toe.

Ondanks dat de snelle aanvaller, die tot dusver tot vier treffers kwam in de Tweede Divisie, Excelsior Maassluis zal gaan verlaten wil hij dit wel via de voordeur van Sportpark Dijkpolder doen. ”Ik zal tot het einde van het seizoen alles blijven geven voor de club om zo hoog mogelijk te eindigen op de ranglijst. Daarnaast wil ik Excelsior Maassluis bedanken voor het afgelopen jaar. Ik geniet namelijk enorm dat ik deel mag uitmaken van de Tricolores.”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl