Mica Pinto tekent nieuw contract bij Sparta

Het aflopende contract van Mica Pinto is met twee seizoenen verlengd. De 27-jarige linksback, die dit seizoen alle wedstrijden in de basis stond, ligt nu vast tot medio 2023.

‘Een jaar geleden contracteerden we Mica’, herinnert Henk van Stee zich, ‘omdat we geloofden dat hij qua mentaliteit en kwaliteit bij ons paste. Dat heeft hij bewezen en dit seizoen is hij een belangrijke speler in ons elftal. Daarnaast heeft hij zich ontwikkeld tot Luxemburgs international, waar hij ook de vaste linksback is. We geloven dat hij een vaste waarde kan blijven en zijn daarom blij dat we zijn contract kunnen verlengen ondanks dat er meerdere mogelijkheden voor hem waren om volgend seizoen ergens anders te gaan spelen.’

‘Ik voel me goed bij Rotterdam en bij Sparta’, vertelt Pinto zelf, ‘dus ik stond er zeker voor open toen Sparta me vertelde dat ze langer met me doorwilden. Ik geloof in de mogelijkheden van de club en ben blij dat ik hier langer onderdeel van uit kan maken.’

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl