Michael de Vogel eindredacteur RTV Waterwegsport.nl

REGIO – Waterwegsport.nl heeft in het kader van de samenwerking met Pop-Up TV (Waterweg Sport Live) en Omroep Vlaardingen (Waterweg Sport Radio) Michael de Vogel als eindredacteur RTV aangesteld.

Vanwege zijn ervaring bij eerdere lokale (RTV Albrandswaard en Omroep Hoeksche Waard) en regionale (RTV Rijnmond en Omroep West) omroepen als redacteur, verslaggever en/of presentator denkt Waterwegsport.nl de juiste man te hebben voor de coördinatie en (deels) eindredactie van deze programma’s. De Vogel zal nu wekelijks namens Waterwegsport.nl met de redacties en producenten contact hebben over inhoud van de programma’s. ,,Dit is een geweldige kans om Waterwegsport.nl verder op de kaart te zetten en om ook RTV daar als belangrijk onderdeel nog meer bij te betrekken,” reageerde de ondernemer van VogelVlug Media. ,,Alles gebeurt in goed en nauw overleg met elkaar om tot topprogramma’s te komen.”

Waterweg Sport Live zal komend weekend al aanvangen met de eerste uitzending op televisie. Presentator Fred Fukking zal alle Schiedamse voetbaltrainers het hemd van het lijf vragen en ook enkele Rio-gangers komen naar de studio in Schiedam. In de middag pakt Waterweg Sport Radio de draad weer op met de eerste competitiewedstrijden uit het amateurvoetbal.

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie