Michael van den Bos redt punt voor HVC’10

HVH – Vóór rust in de wedstrijd HVC’10-RCL waren er slechts twee punten die het vermelden waar zijn. Een schot van aanvalsleider Thom Wijnalda dat door HVC-keeper Madern schitterend werd verwerkt. En het foutloze optreden van scheidsrechter Groenendijk. Beide ploegen leden zo veel balverlies dat je het niet meer kon bijhouden. Het leek dan ook een echt degradatieduel.

Na rust werd er iets beter gespeeld en iets minder goed gefloten. RCL nam na een vrije trap de voorspong door centrale verdediger Sander Blijleven die hoog boven iedereen uitsprong en inkopte.(0-1) HVC’10 kon zich geen nieuwe nederlaag permitteren en ging vol op de aanval spelen. Het werd daarbij geholpen door linksbuiten Ewoud Kroneman die een kwartier voor tijd volkomen onnodig in de middencirkel een grove overtreding op invaller Bouwhuis beging.  Terecht trok Groenendijk rood.

Daardoor ging RCL nog verder naar achteren spelen en liet alleen de falende Remy Libbenga voort dobberen. Gelukkig kwam HVC’10 in de slotfase nog langszij. De eveneens ingevallen Jorno Reurink zette prachtig voor en de zoals altijd hoog springende aanvoerder Michael van den Bos kopte de bal schitterend in het doel. Hoewel er veel blessuretijd was geweest liet Groenendijk nauwelijks lang doorspelen. Hij vond het kennelijk ook de beste uitslag.

Opstelling HVC’10
Madern,  J. van den Bos, Boon, Van der Est, Feitsma (65 Van der .Bogt) ,  Van Dijk, Voskamp,  M. van den Bos,  R. van den(71 Reurink) Bos, Kram, Warbout.(Bouwhuis)
Geel HVC’10: Van Dijk, J. van den Bos

Foto: Mischa Keemink

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl