Milan van Ewijk maakt transfer naar SC Heerenveen

ADO Den Haag-verdediger Milan van Ewijk (foto) staat op het punt om een vierjarig contract te tekenen bij sc Heerenveen. De in de zomer van 2019 van Excelsior Maassluis overgekomen Van Ewijk heeft in het Cars Jeans Stadion nog een contract tot medio 2022.

Voor de overname zou sc Heerenveen een bedrag van 500.000 euro moeten neertellen. Beide clubs en de speler zouden de afgelopen dagen al tot elkaar zijn gekomen en dienen alleen nog de puntjes op de ‘i’ worden gezet.

Percentage

ADO Den Haag zou bovendien een ‘fors doorverkooppercentage’ hebben bedongen. Van Ewijk heeft als voorbeeld voor zich Denzel Dumfries. Hij stapte van Sparta over naar sc Heerenveen om vervolgens een lucratief contract te tekenen bij PSV.

Bij ADO Den Haag debuteerde Van Ewijk prima, maar na de tussentijdse komst vorig seizoen van de Engelse coach Alan Pardew, werd Van Ewijk een half seizoen verhuurd aan Cambuur Leeuwarden. Daar had hij helaas een groot deel van de periode te maken met blessureleed. Dit seizoen toonde Van Ewijk weer zijn waarde voor de Haagse ploeg.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl