Monique Zagwijn nieuwe voorzitter van SV&HV Schiedam

 

Schiedam – Tijdens de op donderdag 25 januari jl. gehouden Algemene Leden Vergadering is Monique Zagwijn gekozen als nieuwe voorzitter van de softbal- en honkbalvereniging Schiedam.
Onlangs gaf voorzitter Ferry Jansen te kennen na 1 jaar af te treden. Ook secretaris Veronique van Sliedregt liet weten er mee te stoppen. Penningmeester Joop Groen was al eerder opgestapt. Een bestuurscrisis bij de club uit Sportpark Bijdorp leek nabij, maar de nieuwe voorzitter neemt samen met 4 nieuwe bestuursleden per direct het stokje over.
Monique Zagwijn is maar liefst 15 jaar actief geweest in de honk- en softbalcommissie en kent daardoor de vereniging als geen ander. Zij zal worden bijgestaan door secretaris Irma Feenstra en penningmeester Alfred van Dooren. Toegevoegd zijn de bestuursleden Steven van Straten (sponsorzaken) en Ronald Bol (in/externe communicatie & technische zaken).
“We hebben er heel veel zin in en gaan als bestuur ons stinkende best doen er iets moois van de maken”, meldt de kersverse voorzitter.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com