MSV’71 in 1e bekerronde op bezoek bij Melissant

Het nieuwe seizoen gaat nu echt beginnen. Komende weken staan er 3 bekerwedstrijden op het programma. Te beginnen zaterdag a.s. met de uitwedstrijd in en tegen Melissant.

M.S.V.’71 zag aan het eind van het vorige seizoen 3 vaste basisspelers vertrekken naar HBSS uit Schiedam. Maar vooralsnog lijkt M.S.V.’71 dat verlies goed op te kunnen vangen. Getuige de goede resultaten in de voorbereiding tegen sterke tegenstanders.

Tegen PPSC (4e klasse) werd in Schiedam met 0-2 gewonnen. Daarna werd in eigen huis nipt (2-3) in blessuretijd onverdiend verloren van DVO’32 (3e klasse). Een week later won M.S.V.’71 in Maassluis Oost de plaatselijke derby met 2-4 van 3e klasser VDL. En afgelopen dinsdag won de equipe van Paul van Loenen met 7-2 van Spijkenisse O23. Doelpuntenmakers waren Jeremy van Loenen (2x), Matthijs Jansen (2x), Dennis Veldkamp, Arno van Zweden en Jack van der Vlugt.

En dan staat zaterdag a.s. de eerste bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. De zwart witten gaan op Goeree Overflakkee op bezoek bij Melissant. Een ploeg die vorig seizoen degradeerde uit de 4e klasse. Een week later (10 september) staat in de 2e bekerronde de thuiswedstrijd tegen WFB (vorige seizoen 3e in de 4e klasse) op het programma. En in de laatste bekerwedstrijd uit de eerste ronde (op 17 september) treffen we de bekende tegenstander Quintus uit Kwintsheul. Ook dit betreft een thuiswedstrijd voor M.S.V.’71.

Op 24 september start de competitie met een thuiswedstrijd tegen Rotterdam United.

Alle genoemde wedstrijden beginnen om 14:30 uur. Te beginnen dus zaterdag a.s. in en tegen Melissant. Het terrein is gelegen aan de Binnenweg 74 te Melissant op Goeree Overflakkee..

Door: MSV’71
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl