MVV 27 mist slimheid tegen Vierpolders

In de week na de teleurstellende wedstrijd bij Zuidland (3-0 verlies) kreeg MVV 27 er in de thuisbeurt tegen Vierpolders nog zo eentje bij. De laaggeklasseerde ploeg uit het gelijknamige dorp had de punten hard nodig, streed voor iedere meter en ging er met de drie punten vandoor. Weer kon MVV 27 zich beklagen over geluk, tweemaal werd het aluminium geraakt, maar bij de laatste twee tegentreffers zag het er achterin niet goed uit. Wat dat betreft mist de jonge equipe van trainer Marcel van Wieren de nodige ervaring en slimheid.

Het initiatief lag al snel bij de gasten die MVV 27 bij de strot pakten. Met de balvaste Jesper Lakerveld en de razendsnelle Floris van den Heuvel op de linkervleugel had de Maaslandse defensie meer werk te verrichten dan gehoopt.

In de 17e minuut gaf Joris van Driel een voorzet op maat en kon de genoemde Jesper Lakerveld binnen schieten (0-1).

MVV 27 probeerde het zeker wel, maar kreeg nauwelijks vat op de tegenstander. Jan de Baat kreeg namens de thuisclub een mogelijkheid, maar zijn schot verdween over het doel van Vierpolders.

Aan Sem Moerman was het te danken dat de gasten niet op 0-2 kwamen in de 39e minuut. Jesper Lakerveld werd met een goede voorzet in stelling gebracht, zijn kopbal was fraai, maar de Maaslandse doelman redde zeker zo fraai.

Op slag van rust had zomaar de gelijkmaker op het bord kunnen staan. Na terugleggen van Dennis Louter mikte spits Rick Zwaard de bal net over de lat.

Met deze goede kans in gedachte kon MVV 27 aan de thee en na de onderbreking pakte de thuisploeg de zaken zeer energiek aan. Binnen ’n minuut na de hervatting door de prima en coulant leidende scheidsrechter Marcel Smit stond de 1-1 genoteerd. Recht voor het doel van Vierpolders werd Timo van Eijck gevonden die keeper Rick Otte kansloos liet. En ’n minuut later mocht ook Cas van der Hoeven uithalen, maar zijn poging eindigde in het zijnet.

De gastheren leken daarmee het initiatief stevig in handen te hebben, maar waren dat eigenlijkook weer snel kwijt. In de 54e minuut speelde Bret Rhijnsburger te kort terug op zijn doelman die de bal in de kluts tot zijn ongenoegen zag belanden bij Floris van den Heuvel die eenvoudig kon afdrukken (1-2).

Stevig balend probeerden de Maaslanders de teleurstelling recht te zetten, maar bij verschillende pogingen ontbrak het geluk. De met de rust ingevallen Bouke Schippers zag zijn kopbal bij een voorzet van Bret Rhijnsburger tegen de paal eindigen. Diezelfde Bouke Schippers, die in de uitwedstrijd nog viermaal doel had getroffen, miste vandaag het broodnodige geluk. Bij goed voorgeven van Cor Verboon kopte hij vervolgens net naast en in de 81e minuut kopte hij uit een hoekschop van de eveneens ingevallen Michael Berrevoets ook nog eens op de lat.

MVV 27 had zeker moed kunnen putten uit deze mogelijkheden, maar na wederom schutteren in de Maaslandse defensie scoorde Paul Santra in de 84e minuut de 1-3.

Het leek een gespeelde wedstrijd, maar ook aanvaller Adam van Buuren werd toch nog ingebrachtom de voorste linie nog wat meer kracht te geven. In de extra tijd zorgde hij nog wel voor de 2-3. Meer zat er helaas niet in! Na twee achtereenvolgende nederlagen ga je bijna weer terug verlangen naar die reeks van puntendelingen!

Geel aan Maaslandse kant was er voor Cas van der Hoeven, Yennick Berrevoets en Cor Verboon.

De opstelling: Sem Moerman, Ronald Arkesteijn, Yennick Berrevoets, Jaco Buijnink, Bret Rhijnsburger (Lourens van Rooijen), Timo van Eijck (Michael Berrevoets), Jan de Baat, Cas van der Hoeven, Cor Verboon, Rick Zwaard (Adam van Buuren) en Dennis Louter (Bouke Schippers).

Foto: Mischa Keemink

 


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl