MVV’27 onderuit bij Victoria’04

Voordat MVV 27 over twee weken aan het ‘echte’ werk gaat beginnen, heeft de trainersstaf nog voldoende werk te verrichten. In de Vlaardingse Broekpolder verloren de Maaslanders van het één klasse lager spelende Victoria 04 en op die overwinning viel weinig af te dingen.

Verdedigend liet men te veel steken vallen tegen de behendige aanvallers van de thuisploeg en aanvallend kreeg men te weinig voor elkaar.

De gastheren pakten direct na het eerste fluitsignaal van de prima leidende Danny van Aalst al een licht overwicht en zag zich al bijna beloond worden. Roy Meerten miste in vogelvrije positie de juiste richting en trape de bal voorlangs. In de 19e minuut gaf Miguel Asmus voor en de ook weer vrijgelaten Nailey Girigorie trapte wel binnen (1-0).

MVV 27 kwam vervolgens wat beter in de wedstrijd en liet de bal goed rondgaan. Michael Berrevoets zag zijn schot geblokt en de rebound van Rick Zwaard ging net over de lat.
De razendsnelle Nailey Girigorie probeerde Jari Boon in de 37e minuut nog met een lob te verassen, maar de Maaslandse doelman kon afdoende ingrijpen.

Na de wisseling van helften startte MVV 27 met veel balbezit, echter met nauwelijks openingen als resultaat.
De eerste de beste mogelijkheid van Victoria betekende zelfs de 2-0. Nailey Girigorie kreeg de bal in de kluts mee en was uiteindelijk eerder bij de bal dan de uitlopende Jari Boon.
In het verloop van die tweede helft mocht MVV 27 nog enkele keren hopen op minimaal de aansluitingstreffer, maar Cas van der Hoeven (hard voorlangs), Timo van Eijck (kopbal over de kruising) en Michael Berrevoets (poeier op de keepersvuisten) hadden niet het geluk aan hun zijde.

Pech aan Maaslandse kant was er voor spits Adam van Buuren die zich met hamstringklachten moest laten vervangen door Jimmy van der Hoeven. Geel was er nog voor rechtervleugelverdediger Ronald Arkesteijn.

Volgende week wacht VVOR voor het afsluitende bekerduel. Wie weet praten we dan na afloop iets positiever, maar voorlopig is er nog wat werk aan de winkel.

De opstelling: Jari Boon, Ronald Arkesteijn (Harm Voogt), Cas van der Hoeven, Bret Rhijnsburger, Jaco Buynink (Joeri van Dongen), Thijs de Vast (Bouke Schippers), Timo van Eijck, Michael Berrevoets, Lourens van Rooijen, Adam van Buuren (Jimmy van der Hoeven) en Rick Zwaard.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl