Naigy Klepke zorgt voor ruime oefenwinst Kethel Spaland (za) op MVV’27

Maasland – Kethel-Spaland (za) heeft de oefenwedstrijd uit bij MVV’27 met 1-5 gewonnen. Beide ploegen hadden vooral de eerste helft veel last van de wind. Het was Remco Wuister die halverwege de eerste helft na een assist van Lars Westerveld met een mooi schot van buiten de zestien de 0-1 binnen schoot.

In de tweede helft  gebeurde er aanvankelijk lange tijd weinig. Zo’n twintig minuten voor tijd belandde een schot ongelukkig op de arm van Eelco van Viersen. Sem Maaswinkel maakte vanaf de penaltystip gelijk voor de Maaslanders (1-1).

Daarna brak voor de Schiedammers de periode van Naigy Klepke en  invaller Lloyd Schimmer aan. De invaller was twee keer de aangever voor de ranke aanvallende middenvelder. De stand kwam hiermee op 1-3. Met nog vijf minuten te spelen bereikte Klepke vanaf links na een individuele actie nu  andersom de meegelopen Schimmer die keurig met rechts binnentikte (1-4). Vlak voor tijd zorgde Klepke na goed doorzetten bij een terugspeelbal op de keeper met zijn derde en dus een zuivere hattrick voor de ietwat geflatteerde 1-5.

Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl