Najim Nasri: “Voor altijd verbonden aan prachtig CION”

Door de heersende corona crisis is er een abrupt einde gekomen aan het lopende seizoen. Waar de afzwaaiende CION trainers Najim Nasri en Slobodan Dutina over een paar weken een dikke vette kampioenskers op hun CION periode wilde zetten eindigt het seizoen nu in een anticlimax. Desondanks kijkt Nasri met een geweldig gevoel terug op zijn verblijf bij de Vlaardingers en zal voor altijd verbonden blijven. Een relaas van een toptrainer maar bovenal een topvent !

“Nu we in deze spannende en moeilijke tijd jammerlijk afscheid moeten nemen van het trainerschap van CION wil ik  toch iets zeggen over mijn tijd als hoofdtrainer bij deze mooie club.

Toen ik aan deze uitdaging begon speelde CION in de vierde klasse en stond op een kruispunt , wilde we alleen die mooie , gezellige en bijzondere club in die vierde klasse blijven, of wilde we ook hogerop in het amateur voetbal. Natuurlijk in combinatie met waar CION zo bekent voor is Dat dat lastig zou worden wist iedereen wel want net verhuisd naar een ander complex en dat heeft nou eenmaal altijd effect op een club.
Begin
“In het begin ging dat met vallen en opstaan maar toch resulteerde alle inspanning 2 jaar geleden in promotie naar de derde klasse.
Vorig jaar konden we ons veilig spelen en dit jaar was promotie naar de tweede klasse bijna een feit , hoe begrijpelijk het ook is het is jammer dat we dat niet kunnen afmaken .
Het was weer het “ oude CION “ werd er vaak gezegd .
Omdat bij succes vaak de trainers in het zonnetje worden gezet en in het nieuws komen wil ik langs deze weg iedereen bedanken die mijn tijd bij deze mooie club tot dit succes hebben gemaakt .
Het is namelijk altijd een samenspel, anders kan je niet tot succes komen . Het bestuur die ons altijd steunde , ook in moeilijke tijden , de staf die er veel tijd in steekt , het bar personeel die meer uren op zo’n club is om iedereen van zijn natje en droogje te voorzien. De medische staf die goed. werk verricht .
De trouwe support van onze vaste aanhang die er, hoe slecht het weer ook is , altijd langs de kant staat .
En natuurljk de spelersgroep , een mix van nieuwe en oude spelers die het verband was tussen alle boven genoemde mensen .”
Dutina
“Natuurlijk mag ik Dutina niet vergeten , misschien wel mijn grootste voetbalvriend en mentor , degene die me hielp , bijstond , liet relativeren en niet alleen bij CION maar ook de jaren daarvoor .
Aan alle moois komt een einde maar zo voel ik het niet want ik zal altijd verbonden blijven bij deze prachtige club , in welke vorm dan ook .

Omdat we elkaar voorlopig niet kunnen zien wil ik iedereen nogmaals bedanken voor de goede samenwerking en wens de nieuwe trainer net zo veel plezier en succes toe als die wij met elkaar hebben gehad . Rest mij nog om te zeggen , blijf gezond en pas op elkaar , zeker in deze onzekere en moeilijke tijd .Tot volgend seizoen al zal ik dan niet meer op de bank zitten.”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl