Nederland loopt warm voor klassieker

ROTTERDAM – Zondagmiddag staat om 14:30 uur de 191e klassieker op het programma. In de Kuip zullen Feyenoord en Ajax de degens kruisen en onderling uitmaken wie, mogelijk maar voor een paar uur, de koppositie in de Eredivisie verovert.

Dat is voor Feyenoord geen vanzelfsprekendheid. De laatste paar jaren deden de Rotterdammers steevast niet mee in de titelstrijd en was de Klassieker voor de Rotterdammers een duel op zich. Hoe anders is dat dit jaar. Onder Arne Slot presteert de ploeg uit Rotterdam Zuid uitstekend, speelt het goed voetbal en doet het bovendien nog volop mee in de titelstrijd. Dat maakt dat de klassieker dit seizoen extra beladen is.

Het is dan ook ontzettend jammer dat deze titanenstrijd in een leeg stadion afgewerkt zal worden. Hoewel het Legioen niet aanwezig zal zijn in het stadion zal Feyenoord zich toch gesteund voelen door de fanatieke aanhang. Dit in combinatie met het feit dat Ajax niet in de allergrootste vorm verkeert, zijn mooie voortekenen voor een mooie middag in de Kuip en dat zou, daags na de start van de Lockdown, een mooie opsteker zijn voor alle Feyenoord fans.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl