Nieuwkoop: ‘Ik heb geen spijt van mijn overgang’

 

Bart Nieuwkoop maakt zijn minuten dit seizoen niet in het shirt van Feyenoord maar in dat van Willem II. Na een stroef begin werkte de Feyenoorder zich op tot basisspeler bij de verrassende nummer drie van de Eredivisie. Bart Nieuwkoop verlengde zijn contract bij Feyenoord en werd uitgeleend aan Willem II. 

Door de blessures bij Feyenoord had Nieuwkoop echter ook minuten kunnen maken in Rotterdam. Spijt heeft de rechtsback niet. ”Het is mooi dat Lutsharel Geertruida als rechtsback een kans krijgt. Achteraf kun je misschien zeggen dat ik gespeeld had als ik bij Feyenoord was gebleven.”

Maar in Tilburg maakt Nieuwkoop veel minuten en ontwikkelt hij zich goed. ”bij Feyenoord heb ik een aantal jaar op de bank gezeten dus spijt heb ik niet. Ook is het plezier weer helemaal terug zeker gezien de huidige resultaten. Ik heb dus helemaal geen spijt van mijn overgang.”

Foto: Mischa Keemink, www.waterwegsport.nl

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl