Nijhuis en Kamphuis aangesteld voor duels Feyenoord en Sparta

Danny Makkelie fluit zaterdagmiddag het openingsduel van de Eredivisie tussen FC Utrecht en AZ. Mario Diks en Hessel Steegstra zijn de assistent-scheidsrechters. De aftrap in de Galgenwaard is om 16.30 uur.

De ‘traditionele top drie’ wacht lastige uitduels. Feyenoord gaat op zaterdag op bezoek bij PEC Zwolle. Dit duel staat onder leiding van Bas Nijhuis. Een dag later speelt Ajax tegen Sparta Rotterdam en PSV tegen FC Groningen. Jochem Kamphuis en Serdar Güzübüyük zijn de arbiters.

In de Keuken Kampioen Divisie spelen de clubs van vrijdag tot en met dinsdag. SC Cambuur, NAC Breda en Roda JC wonnen hun eerste twee duels. De Friezen ontvangen op vrijdag Go Ahead Eagles (scheidsrechter Kevin Blom). NAC Breda ontvangt op maandag FC Den Bosch. Dit duel staat onder leiding van Rob Dieperink. Roda JC reist vrijdagavond af naar De Graafschap. Martin van den Kerkhof is de scheidsrechter van dienst. Excelsior speelt de derby bij FC Dordrecht en scheidsrechter Van der Laan heeft vrijdag over dat duel de leiding.

Volgens de huidige coronamaatregelen is beperkt publiek bij de wedstrijden toegestaan. Stadions en accommodaties dienen coronaproof georganiseerd te zijn en bezoekers dienen zich aan alle regels te houden. Zoals de basisregels, waaronder 1,5 meter afstand van elkaar houden. 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl