Nooteboom schiet koploper Kethel spaland (za) naar late derbywinst

Schiedam – “Het geluk van de kampioen” zo betitelde Kethel Spaland (za) oefenmeester Peter van Buuren met een brede glimlach de overwinning van zijn ploeg op stadsgenoot HBSS.
De koploper van 3C zag in gastheer HBSS een stugge tegenstander die al na een paar minuten door een schitterende vrije trap van Alex Mokveld brutaal de voorsprong nam. De “Ketehllappers konden van geluk spreken dat het eerste bedrijf met deze marge werd afgesloten. Met name Dennis Thienpond was dicht bij de 2-0.

Na de rust stelde de Kethel spaland Orde op zaken maar werd daarmee wel in het zadel geholpen door de oranjehemden. Was de gelijkmaker nog een aanval uit het boekje waarbij Dimitri Hooftman een goede actie van invaller Quincy Arnhem tot doelpunt promoveerde. De 1-2 werd de koploper drie minuten voor tijd in de schoot geworpen toen Yuri Nooteboom een opbouwende fout keihard afstrafte.

Oefenmeester Toon Wolters was op z’n zachtst gezegd niet blij met de late treffer. “Dit is al de zesde keer dat dit ons overkomt. We maken van te voren afspraken om die bal van achteruit direct in de zestien te pompen en dan ga je toch opbouwen. We gaan zeker nog punten pakken met die jongens want we waren minimaal gelijkwaardig aan Kethel spaland maar dan moeten we wel de afspraken nakomen.” foeterde hij.

 


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl