Schiedam – De hoofdmacht van Kethel Spaland had de 2e oefenwedstrijd op het programma staan tegen tweede klasser Westlandia (za). Op sportpark Willem-Alexander werd er om 20:00 uur afgetrapt.

Kethel Spaland begon de wedstrijd voortvarend al snel waren er kansen voor de snelle aanvallers Janick van der Meer en Justin van Straten. Helaas zagen de schiedammers deze inzetten gekeerd worden door de keeper van Westlandia. Kort hierna was het wederom Kethel Spaland wat weer voor gevaar zorgde en Justin van Straten wist een goede aanval te belonen met een doelpunt 1-0. Westlandia kreeg na de 1-0 van Kethel Spaland meer grip op de wedstrijd en liep nog voor rust uit tot 1-3.

Na de rust ging het redelijk gelijk op tot aan de 60e minuut. Kethel Spaland kwam er steeds beter uit en maakte een aantal mooie combinaties via Stef den Engelsman en Glenn van Troost. In de 69e minuut was het Daan Nesse die de stand naar 2-3 bracht. Helaas werden een aantal kansen hierna niet meer benut. In de 78e minuut maakte Westlandia de 2-4. Dit was ook gelijk de eindstand.

Aanstaande zaterdag staat er een oefenwedstrijd op het programma uit tegen tweede klasser Alexandria’66. De aftrap is om 15:00 uur.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl