Oefenvoetbal: Excelsior Maassluis treft Spijkenisse

Maassluis – Excelsior M is deze week gestart met de derde week van de voorbereiding. Deze week zullen de Tricolores naast twee trainingen óók twee wedstrijden spelen.

Komende dinsdag staat namelijk in eigen huis de wedstrijd tegen Spijkenisse op het programma. De tegenstander van deze avond degradeerde afgelopen seizoen via de nacompetitie uit de Derde Divisie.

De ploeg van trainer Peter Wubben, die zich op verschillende posities stevig versterkte, zal er dus alles aan gelegen zijn om komend seizoen meteen terug te keren naar de Derde Divisie. In de voorbereiding oefende Spijkenisse tot nu toe tegen Rijnsburgse Boys (2-0 verlies) en IJsselmeervogels (5-1 verlies).

Excelsior M werkte tot nu toe ook twee wedstrijden af in de voorbereiding. Vorig week zaterdag werd er in en tegen Noordwijk met 3-2 gewonnen. Afgelopen zaterdag, in de thuiswedstrijd tegen OFC, werd er niet gescoord.

De wedstrijd begint komende dinsdag om 20.00 uur op het hoofdveld van Sportpark Dijkpolder. De toegang is uiteraard weer gratis.

Bron: Excelsior Maassluis
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl